Aanmelden voor 1 mei?

Voor veel twijfelende aankomende studenten hangt de datum van 1 mei als een tikkende klok boven het hoofd. Voor deze datum moet je jezelf ingeschreven hebben bij een HBO of universitaire opleiding. Maar wat als je nog geen keuze gemaakt hebt? Je twijfelt over verschillende studies en bent er nog niet uit. De open dagen zijn nog bezig, je hebt nog een proefstudeerdag voor de boeg en je wil ook nog ergens meelopen. Geen probleem! Je kunt je namelijk voor meerdere studies inschrijven. Dan kun je nog switchen tussen opleidingen na 1 mei. Je moet er alleen voor zorgen dat je wel ingeschreven staat! Want ná de datum van 1 mei is het lastig om nog ingeschreven te worden en moet je vaak allerlei procedures doorlopen om alsnog toegelaten te worden bij een opleiding. Dus; voor 1 mei ingeschreven staan, na 1 mei kun je nog wisselen van opleiding. 


 

 

 

een-en-al-oor-coaching | Biezenloop 1 | 5384 WB HEESCH

oorig@kpnmail.nl

KvK: 77011880