Commentaren: 11
 • #11

  Anne (vrijdag, 29 september 2023 18:23)

  Armanda is een fijne coach, een luisterend oor en helpt je goed om je op weg te helpen! Ik heb zeker leuke opties gekregen om verder mee te gaan! Nogmaals bedankt

 • #10

  Danique (maandag, 27 maart 2023 10:09)

  Ik heb met de hulp van eenenaloorcoaching hele fijne en persoonlijke hulp gekregen bij het zoeken naar een goede studie voor mij. Dit doormiddel van goed kijken naar mezelf en wat er bij mij past. Hierdoor heb ik een selectie van 4 studies waar ik nu naar zal gaan kijken en beslissen welke studie ik volgend jaar wil volgen.

 • #9

  Fleur van der Rijken (donderdag, 12 januari 2023 17:01)

  Armanda heeft mij heel erg goed geholpen met mijn zoektocht naar een geschikte vervolgopleiding! Door middel van leuke opdrachtjes ben ik meer te weten gekomen waar mijn kwaliteiten liggen en wat ik hiermee wil doen. Hierdoor is ook mijn selectie aan opleidingen ontstaan. En dus ga ik nu deze opleidingen verder onderzoeken of en dit echt iets voor mij is!

 • #8

  Fvg (woensdag, 07 december 2022 14:52)

  Zelf wist ik niet wat voor opleiding ik wilde gaan doen. Gelukkig kon Armanda mij helpen, ik weet nu beter waar ik aan toe ben en misschien zelfs welke opleiding ik wil gaan doen. Ik heb veel hulp gehad en ben Armanda erg dankbaar.

 • #7

  Rick (donderdag, 25 maart 2021 19:58)

  Heel goed geholpen met het verbeteren van cv, opstellen/verbeteren van motivatie-brief en uiteindelijk voorbereiding op sollicitatie gesprek. Armanda heeft goede tips die me goed op weg hebben geholpen ter voorbereiding op een uiteindelijk sollicitatie gesprek. Tenslotte heel vriendelijk, behulpzaam en reageert snel/flexibel op vragen.

 • #6

  tessa (zondag, 27 december 2020 19:37)

  heel erg fijn geholpen! door verschillende opdrachten leer je jezelf echt kennen en wat je belangrijk vind in een toekomstige baan en studie.

 • #5

  Julia (maandag, 29 juni 2020 10:28)

  De samenwerking met Armanda heb ik als zeer prettig ervaren. Ze voelt goed aan waar de aandachtspunten liggen en past haar traject daar op aan. De 3 bijeenkomsten inclusief de oefeningen hebben mij duidelijkheid en zelfvertrouwen gegeven. Het is goed om op deze manier aandacht te geven aan je loopbaanvervolging. Natuurlijk moet je het zelf doen, maar een goed begin is het halve werk.

 • #4

  Merel (maandag, 13 januari 2020 00:48)

  Armanda heeft mij heel fijn begeleid in het verkrijgen van meer duidelijkheid over wat ik wil bereiken en welke stappen ik kan ondernemen, maar de coaching heeft me ook erg geholpen bij het creëren van rust in mijn hoofd. Het komt wel goed. Dankjewel Armanda!

 • #3

  A.S (zondag, 17 november 2019 20:52)

  De sessies loopbaancoaching bij Armanda hebben mij meer duidelijkheid gebracht over wat mijn kwaliteiten en uiteraard ook zwakke punten zijn. Middels fijne gespekken, spelvorm en huiswerkopdrachten heb ik een gerichter beeld gekregen wat er qua werk 't beste bij mij past.
  Armanda heeft absoluut een luisterend oor en straalt rust uit.

 • #2

  Sandra Verhoeven (donderdag, 29 augustus 2019 14:05)

  Armanda heeft mij met de oefeningen over belemmerende factoren, de IJsberg en Droombaan enorm geholpen met wat ik wil. Daar ga ik nu mee aan de slag. Het ging snel! Ik had snel resultaat en ik kan er direct mee aan de slag. Zij staat ervoor open als je iets op een wat andere manier wilt aanpakken. Ze is zeer professioneel. En het was gezellig!

 • #1

  Janneke (woensdag, 10 april 2019 15:25)

  Super tevreden! Ik heb bij Armanda hele fijne en verhelderende gesprekken gehad en door verschillende opdrachten en spelletjes heb ik ook veel meer kennis en inzicht gekregen. Ik ben blij dat ik bij Armanda terecht ben gekomen en vind het fijn dat ik heb ontdekt wat beter bij mij past zodat ik hier verdere stappen in kan ondernemen. Bedankt!


 

 

 

een-en-al-oor-coaching | Biezenloop 1 | 5384 WB HEESCH

oorig@kpnmail.nl

KvK: 77011880