Loopbaanbegeleiding werkwijze

Mijn werkwijze van loopbaanbegeleiding bestaat uit 3 afspraken. Elke afspraak duurt ca. 1 tot 1,5 uur.  We gaan actief aan de slag met een persoonlijk onderzoek. Tijdens het hele traject maken we een koppeling naar de arbeidsmarkt. Wat levert het je op? Rust en focus! Zodat je aan het eind van het traject met een goed gevoel, een actieplan en een doel de deur uitgaat.

Als voorbereiding krijg je soms kleine oefeningen of testen om te maken. Deze zijn bedoeld als leidraad voor het gesprek of als stof tot nadenken.

Kennismaking

Het kennismakingsgesprek is gratis. Jij vertelt waar je tegen aan loopt en ik leg uit hoe en waar ik je mee kan helpen. Wij kijken wat we kunnen doen om jou een juiste keuze te laten maken. Zie je het zitten, dan gaan we meteen aan de slag. Liever niet? Geen probleem. Het gaat om jou! 


Wie ben ik?

We gaan onderzoeken wie jij bent. Waar loop jij warm voor en krijg je energie van? Wat zijn je drijfveren en wat motiveert je? Dit zijn jouw kernwaarden en geven aan wat voor jou belangrijk is in een baan of studie.

 


Wat wil ik?

Wat vind jij nou écht belangrijk? De antwoorden die je hier krijgt, liggen heel dicht bij jou persoonlijkheid. Ze helpen jou ook in de toekomst keuzes te maken die bij jou passen.

 


Wat kan ik?

We gaan kijken naar je competenties en vaardigheden. Past wat jij wil, ook bij wat je kan. Of is dit te ontwikkelen? We gaan het uitzoeken. 

 


Hoe kom ik daar?

We maken een persoonlijk actieplan om je doel te bereiken. Ook checken we samen je c.v. en maken deze up to date. 

 

 

een-en-al-oor-coaching | Biezenloop 1 | 5384 WB HEESCH

oorig@kpnmail.nl

KvK: 77011880